"Frumosul este
echitatea absoluta"

Pornind de la conceptul ca arta si creatia curata sufletul de praful fiecarei zile din viata mea, am ales handmade-ul pentru a realiza produse unice, pline de personalitate si delicatete, astfel putand face lucruri extraordinare, deoarece iubesc ceea ce creez, imaginatia devenind realitate.
Stiind ca frumosul este in ochiul privitorului, doresc sa incant si sa trezesc emotii, de aceea creez cadouri unicat pentru tine sau celor dragi tie. Fie ca esti copil zburdalnic, adolescent visator, femeie senzuala sau barbat hotarat, aici vei gasi cadoul pentru fiecare. Cadourile realizate sunt obsesia, pasiunea, bucuria mea zilnica si de aceea creez si combin produse pentru a-ti aduce un zambet atunci cand le primesti.

Rafinatele ciocolati si bauturile selecte, alaturi de flori realizate manual, au ca rezultat un cadou mult dorit de oricine. Cadoul elegant, pretios si unicat va face ziua ta mai speciala, iar ursuletii de plus asociati cu flori colorate din materiale alese cu grija si dulciuri intr-un buchet, te vor incanta si multumi indiferent de varsta.
Te invit sa rasfoiesti pozele cu micile mele realizari si imi doresc sa revii, deoarece zilnic se naste o idee, o combinatie, o realizare, care cu siguranta va fii ceva ce iti vei dori.